Fast Delivery 1-4 Days┃ Secure Payments ┃ 24hr Support

Varför MAN-UP?

Det var inte en slump att jag hamnade i den här branschen. En av många sömnlösa nätter, när min hjärna fungerade som bäst, skrev jag ner en idé som blev verklighet på bara några veckor. Jag heter David Ron och tillsammans med Jenny Rydhström, grundare och ägare av Gents.com startade vi MAN-UP.

Som fotograf & kreatör inom modebranschen är det viktigt att lämna bra avtryck på de människor vi möter. Min erfarenhet har lärt mig att jag måste se skarp och vital ut så att möjligheter och välstånd inte får missas. MAN-UP erbjuder en herrplattform där man kan känna sig maskulin samtidigt få expertis som behövs för att lösa ansiktsfel som mörka cirklar runt ögonen eller röda fläckar.

Våra produkter är lätta att använda och skapade för ett naturligt utseende.

Med vänliga hälsningar,
David Ron & Jenny Rydhström
Grundare av MAN-UP

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända