Fast Delivery 1-4 Days┃ Secure Payments ┃ 24hr Support

"Dina ögon berättar historien" Varför du bör överväga MAN-UP

Stigmen mellan män och smink borde ha försvunnit för länge sedan. Förhoppningsvis har David Bowies globala avtryck rotat i mannens öppenhet för hans utseende. För den offentliga mannen kommer han garanterat att betala en hel del pengar för att håret och ansiktet ska fixas innan han kommer in i rampljuset.

För att starta konversationen om makeup måste vi börja med att fråga oss varför? Makeup fungerar som ett verktyg för att snabbt fräscha upp ditt utseende. Makeup utan smink bör inte vara synlig utan betona ett hälsosamt utseende. Hur man gör det genom 5 enkla "no-brainer" steg.

1. Fuktighet
En grundfärg är vanligtvis en ofärgad gel eller kräm som jämnar ut och förbereder huden. Produkten håller också längre om den får sitta på en grundfärg.

2. Concealer
En concealer, precis som det låter, döljer fenomen som kan uppfattas som inaktuella. Mörka cirklar under ögonen och någon rodnad, såsom finnar, kärl eller rodnad. Vår Concealer Stick finns i 5 olika nyanser och är lätta att applicera. Ingen röra.

3. Genomskinligt pulver
Om du har en fet eller blank hudtyp, använd pulver för att mattas. Den kan också användas för att ställa in concealern för hela dagen.

4. Ögonbryn
Det finns några olika sätt att avsluta en sminkrutin. Nyligen uppskattar många män att använda en ögonbrynsgel . Det samlar sugrören på plats och ger en karismatisk glans.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända